Ποιοι  Ειμαστε

Το Sortie Hair Studio λειτουργεί από το 2011 και προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών σε ένα επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον. Η άρτια καταρτισμένη ομάδα μας μπορεί να προτείνει σε κάθε πελάτη και πελάτισσα μας ιδέες για χτενίσματα, κοψίματα, χρώματα, θεραπείες και styling που να ταιριάζουν στον καθένα.

Η διαρκής επιμόρφωση μας, μας κρατά ενήμερους για όλες τις τάσεις της μόδας, καθώς και για τις νέες τεχνικές που εμφανίζονται στο συνεχώς αναβαθμισμένο χώρο της κομμωτικής. Το SORTIE HAIR STUDIO προσφέρει προσεγμένες υπηρεσίες σε ένα freestyle περιβάλλον, πάντα σε λογικές τιμές. Σκοπός μας η εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και στόχος μας η παροχή τελειότητας στο αποτέλεσμα με τη χρήση εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων και αναβαθμισμένων τεχνικών.
Ο ιδιοκτήτης Στάυρος Κρασίας , με εμπειρία 20 σχεδόν χρόνων στο χώρο της κομμωτικής , σε Κύπρο και εξωτερικό , αφιερώνει άπλετο χρόνο στο επάγγελμα του , το οποίο λατρεύει και το έχει ταυτίσει με την ζωή του. Είναι ένας άριστος επαγγελματίας και συγχρόνως ευγενής χαρακτήρας , ο οποίος σέβεται και εκτιμά κάθε πελάτη και προσπαθεί να ανταποκριθεί στις εκάστοτε προσδοκίες του. Δεν εφησυχάζετε ποτέ και συμμετέχει σε ανθρωπιστικές εκδηλώσεις από τις οποίες αποκομίζει καλλιτεχνικές και ανθρώπινες εμπειρίες.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ

ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ

ΒΑΦΕΣ

ΝΥΦΙΚΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0
Satisfy Customers
0
Amazing artists
0
Years of Experience
X